Ons TEAM

Accessible Art Fair - Ontmoet het ACAF Team - Stephanie Manasseh

STEPHANIE MANASSEH

CEO&OPRICHTSTER

stephanie.manasseh@gmail.com  www.stephaniemanasseh.com

Na dat ze haar diploma aan de universiteit McGill in Montréal vertrok Stephanie van haar geboortestad om in verschillende Europese landen te gaan wonen voor bijna 20 jaren. Ze vestigde zich in België in 2004 waar het concept van Accessible Art Fair geboren is.

Haar idee was om een hoge bereik showcase aan onbekende kunstenaars aan te bieden en ze toegankelijk maken tot een veeleisende publiek. Momenteel in zijn elfde jaar, Stephanie is trots op de manier dat het project zich ontwikkeld heeft tot een herkenbare mark terwijl er altijd mogelijkheden aangeboden zijn aan de internationale kunstenaars en kopers. Stephanie is ook een kunstadviseur voor bedrijven en heeft haar curator functies beoefend voor luxemerken zoals BMW, Montblanc, American Express om er een paar te noemen.     

Stephanie is ook onlangs gastspreekster geweest aan de internationale conferentie van The New York Times "Art For Tomorrow" waar ze de podium deelde met Marina Abramovic en Jeff Koons en heeft deelgenomen aan de TedX talk. Ze is gelukkig om samen te werken met MvVO Art, haar partner van de VS, brengend de beurs voor het allereerst naar New York. Tijdens de Accessible Art Fair New York in November 2016 heeft Stephanie als hoofdcurator geopereerd, nauw samenwerkend met Isaac Aden, haar gastcurator.

Accessible Art Fair - Ontmoet het ACAF Team - Alina Ologu

ALINA OLOGU

Project & communicatie Assistente

aologu.aaf@gmail.com

Alina is bijna een jaar geleden voor de Accessible Art Fair beginnen werken en ze streeft een professionele pad in de kunstwereld na. Als vorige beurs houder in Frankrijk en et haar Master in Cultureel Beheer aan de ULB in Brussel en Master en Bachelor in Roemenië is ze academisch gevormd in de Communicatie, Media en Culturele studies sectoren. Met een achtergrond in de film industrie en de kunstmarkt studie bouwt ze haar carrière met toewijding, creativiteit en passie op. Altijd op zoek naar kennis, ze vindt dat van de juiste personen leren en wat we doen liefhebben echt verrijkend kan zijn.

Accessible Art Fair - Ontmoet het ACAF Team - Youngmi Lamine

YOUNGMI LAMINE

Evenement Marketing Strategist

ym.lamine@gmail.com

YoungMi is een strateeg in de Evenement Marketing die in eerste schaal bedrijven gespecialiseerd in grootschalige evenementen. Een paar jaar geleden besloot ze om haar carrière op de kunstsector te focussen. Gediplomeerd aan de Metropolitaanse Universiteit van Londen met een Master in Evenementen Marketing, ze heeft Kunst Beheer aan de Birkbeck Universiteit gestudeerd en Kunst Handel aan de Sotheby's Instituut voor Kunst. Tijdens haar vrije tijd is YoungMi een enthousiaste fotograaf.

 

Accessible Art Fair - Ontmoet het ACAF Team - Jérémy De Preker

Jeremy DE PREKER

Stagiair online Verkoop & Marketing

depreker.aaf@gmail.com

Jérémy is bijna gediplomeerd aan de handel school EPHEC in Brussel. Hij studeert Marketing met Communicatie als specialisatie waardoor hij zijn commercieel kennissen met zijn waardering voor kunst kan combineren. Snelle leerling en attent, hij zet al zijn capaciteiten te toepassing om het best mogelijk aan de beurs te kunnen bijdragen.

Accessible Art Fair - Ontmoet het ACAF Team - Mathilde Van Brussel

Mathilde Van BrusseL

Communicatie Stagiair

vanbrussel.aaf@gmail.com

Mathilde werd geboren in België en voltooide haar Mastersgraad in Reclame en Communicatie Handel aan de IHECS in Brussel. Opgegroeid in Parijs, New York, Triëst en Brussel, heft ze een unieke kijk naar de wereld toe door de lens van haar camera en heeft ze een diepe gevoeligheid voor alle vormen van kunst vanaf een jonge leeftijd ontwikkeld. Ruimdenkend en gepassioneerd is ze gretig om het 'echte leven' van Kunst te ontdekken.