De favoriete kunstbeurs van Brussel om kunst direct van opkomende en mid carrière kunstenaars te ontdekken en aan te werven.


ONZE MissiE

De missie van Accessible Art Fair is om een platform aan te bieden voor artiesten en ontwerpers en ze toegankelijk maken tot scherpzinnige toehoorders. We bieden de mogelijkheid aan om qualitatieve kunst- en ontwerp-werken te verwerven en de scheppers achter die werken te ontmoeten.
Al onze werken zijn zorgvuldig gekozen door een paneel van deskundigen en wij garanderen de kwaliteit van de gepresenteerde kunstwerken.

Een werk verwerven kan voor sommige ontmoedigend lijken. Bij Accessible Art Fair streven we om deze ervaring zo aangenaam mogelijk te maken door de barrières tussen de koper en de artiest te verwijderen. 


Het was een groot plezier om deel te nemen aan de Accessible Art Fair en om samen te werken met hun team.De organisatie van het evenement was prachtig en uitemate gepromoveerd. Stephanie en het team zijn verbazingwekkend in wat ze doen, een zo prachtige evenement organiseren voor zoveel kunstenaars en bezoekers. De Accessible Art Fair heeft een ongelofelijk groep kunstenaars van de hele wereld samengebracht in het hart van Brussel en ik waardeerde om deel te zijn van deze gemeenschap van kunstenaars en kunstvrienden, allen met hun verschillende ideeën en vooruitzichten.
— Daniela Vezzoler, Kunstenaar editie 2016