AcAF | BruSSEL

 

Wij zetten het publiek in direct contact met de kunstenaars achter de tentoongestelde werken. De Accessible Art Fair (ACAF) brengt originele kunst, fotografie, ontwerp en beeldhouwkunst bij het kunst kopende publiek sinds 2006. De missie van ACAF is om een platform aan te bieden waar kunstenaars en ontwerpers een scherpzinnig publiek  ontmoeten.

 

DE VOLGENDE EDITIE VAN DE ACCESSIBLE ART FAIR BRUSSELS ZAL PLAATS VINDEN VAN 5 TOT 8 OKTOBER 2017 AAN HET Paleis voor Schone Kunsten • BOZAR, 1000 BRUSSEL.


Een unieke kans om uw vaardigheden en oog voor talent te tonen.

Bent u een hedendaagse kunst curator?Accessible Art Fair zoekt naar opkomende curators om het curatorial programma voor een ander soort kunstbeurs te ondersteunen.

Meer zien...→

De oproep voor kunstenaars voor de editie van 2017 aan Bozar is vanaf nu online

Deadline 15.5.2017

 

 

 Meer zien...


- Toegekende prijs voor twee kunstenaars tussen 18 en 30 jaar oud

- Kunstenaars moeten eerst solliciteren en gekozen worden door onze selectie commité in Juni

- 3000 EUR prijs dat de ruitme kosten dekt van de beurs

- Thierry Lancelot zal samen met directrice Stephanie Manasseh beslissen wie de twee winnaars zullen zijn na de selectie van de kunstenaars voor de 2017 editie


Art For Tomorrow 2016 - Doha, Qatar.

Stephanie Manasseh, directrice en oprichtster van de Accessible Art Fair, geïnterviewd door Rachel Donadio. Wat betekent "Accessible" kunst? Wat zijn de doelen van de Accessible Art Fair Brussels? Waarom en hoe is Brussel een opkomend stad?

ACAF en Invaluable werken opnieuw samen. DIT  is voor u de gelegenheid om kunstwerken gecreëerd door opkomende en mid carrière kunstenaars zorgvuldig gekozen door onze prestigieuze jury aan te werven. Deze kunstenaars hebben deelgenomen aan vorige edities van de Accessible Art Fair.

Deze verkoop eindigt op 31 Maart 2017.


Vorige editie

Accessible Art Fair 2016

 Meer zien...

SELECTIECOMMITE

Ontdek onze selectiecommité voor de editite van 2017

Meer zien... →


Accessible Art Fair streeft golven te maken in de hedendaagse kunstmarkt, de kunstenaars toestaan om direct te verkopen en de connectiviteit tussen de kunstenaars en hun publiek aan te moedigen. Ik ben erg dankbaar voor de inclusie en voor de nieuwe vrienden en klanten die ik heb ontmoet.
Bekijk shots van de installatie van mijn kraam op mijn website. Ik kijk ernaar uit om u weldra terug in Brussel te zien.
— Rod McIntosh, Kunstenaar editie 2016


Alle fotografie verschaft door Gaëtan Chaikaiban